geodeal-logo

Tjänster

Bygg- och anläggningsmätning

Byggstarten är avgörande. Lär dig om våra kritiska mättjänster för noggrannhet och precision vid planering. Kontakta GeoDeal för att ta ditt projekt till nästa nivå! Vi erbjuder gedigen kunskap och avancerad teknologi för att säkerställa att varje mätning utförs med precision och noggrannhet.

Med över ett decenniums erfarenhet och ett dedikerat team av specialister strävar vi efter att överträffa dina förväntningar och erbjuda innovativa lösningar för att göra ditt projekt till en framgångssaga. Kontakta oss idag för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att säkerställa en säker och hållbar byggnation.

Precisionsavvägning

Inmätning

Utforska våra tjänster för Inmätning och Kontrollmätningar hos GeoDeal. Med hög precision mäter vi in detaljer för projektplanering och genomför regelbundna kontrollmätningar för att säkerställa byggkvalitet. Kontakta oss för att skapa ett komplett kontrollprogram och för lägeskontroller samt precisionsavvägning med erfarenhet och precision.

3D-laserscanning

Upptäck fördelarna med 3D-laserscanning hos GeoDeal! Från planering till kvalitetssäkring, våra ingenjörer erbjuder expertis och erfarenhet för att leverera överlägsna resultat. Klicka här för att lära dig mer och kontakta oss för att komma igång!