geodeal-logo

Karriär

Sök nu!

Är du en driven och innovativ individ som brinner för att göra skillnad inom mätningsteknik och byggindustrin? Då kan du vara precis den vi letar efter!

Vi på GeoDeal AB är alltid på jakt efter nya talanger som kan bidra till vår fortsatta tillväxt och utveckling. Oavsett om du är en erfaren professionell eller en lovande nykomling inom branschen, välkomnar vi din ansökan.

Vår framgång är direkt kopplad till kreativitet, kompetens och engagemang hos våra teammedlemmar. Genom att gå med i vårt team får du möjligheten att arbeta i en dynamisk miljö där innovation och samarbete är nyckeln till framgång.

Om du tror att du har vad som krävs för att bli en del av vårt team, tveka inte att skicka in ditt CV och personliga brev till oss på info@geodeal.se. Vi ser fram emot att höra från dig och utforska möjligheterna att växa tillsammans!

SKICKA ETT MEDDELANDE

Kontaktformulär

Jimmy Mannung
Jimmy Mannung
Läs mer
Otroligt proffsigt och trevligt bemötande. Vi hade ett lite pressat läge och fick hjälp direkt, och dessutom på ett så flexibelt och prestigelöst sätt att jag inte kan göra annat än att helhjärtat rekommendera Geodeal.
Stephen Mills
Stephen Mills
Läs mer
Utmärkt service och ett rimligt pris, jobbar alltid hårt för att leverera det som efterfrågas.