geodeal-logo

Inmätning

Projekteringsinmätning

Med hög precision mäter vi in alla detaljer både utvändigt och invändigt. Vår erfarenhet av projektngsinmätning är sådan att ni kan känna er trygga i att ni får ett resultat som innehåller allt ni behöver och lite extra. 2D eller 3D mod eller i önskat format, tydliga redovisningar och snygga ritningsleveranser. Inför mätningar är vi noga med att samtala med projektledare, arkitekter eller konstruktörer för att ta fram den mest önskvärda och relevanta informationen. 

Vi har ett brett utbud av tekniska möjligheter och kan även erbjuda 360-graders panoramafoton med mätbara pixlar som komplement till en ritningsleverans så ni slipper besöka objektet om ni undrar över någon detalj.

Kontrollmätningar

Rör det på sig? Vi kan hjälpa till att montera kontrollpunkter och göra regelbundna kontrollmätningar inom bygg, anläggning, ledningar, spår- och vägmiljö. Vi samtalar gärna med kunder om att upprätta ett komplett kontrollprogram där vi bokar in regelbundna tider och redovisar enligt önskemål. Kontakta oss så löser vi det på bästa sätt!

Lägeskontroll

Vi utför lägeskontroller för företag och privatpersoner. Ring för att beställa, eller mejla tomtgränskoordinater med X (N),Y (E), och Z (finns hos kommunen), måttsatta bygglovshandlingar där husets placering förtydligas, och adress så kommer vi oftast inom en vecka. En lägeskontroll ska helst göras innan gjutning av en platta efter att formen har färdigställts. Leveransen av en lägeskontroll innehåller alltid en PDF-fil med konstruktionens inmätta läge redovisat visuellt och i koordinater samt en höjd för nivån.

Precisionsavsvägning

Vi har stor erfarenhet av precisionsavvägning. Precisionsavvägning är oftast relevant för att kontrollera rörelser och sättningar på millimeternivå eller mindre. Vi kan hjälpa till med att montera dubbar och utföra regelbundna kontroller. Kontakta oss så löser vi det på bästa sätt!

Senaste recensionerna

Jimmy Mannung
Jimmy Mannung
Läs mer
Otroligt proffsigt och trevligt bemötande. Vi hade ett lite pressat läge och fick hjälp direkt, och dessutom på ett så flexibelt och prestigelöst sätt att jag inte kan göra annat än att helhjärtat rekommendera Geodeal.
Stephen Mills
Stephen Mills
Läs mer
Utmärkt service och ett rimligt pris, jobbar alltid hårt för att leverera det som efterfrågas.
Khalid Hamad
Khalid Hamad
Läs mer
Det ända mätkonsult som jag har jobbat parallellt med de i flera år, trevliga och proffsiga ingenjörer. starkt rekommenderar.