Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta att du godkänner detta. Jag håller Användning av kakor
kart-och mättjänster
  • image
  • image
  • image

Om Geodeal

GeoDeal AB är ett svenskt företag som grundades 2014 i samverkan med en av Östersjöregionens största leverantörer av kart- och mätningstekniska tjänster, GeoMetra i Litauen.

Vårt syfte är att leverera högkvalitativa tjänster och anpassade lösningar där mätningsteknik är tillämpningsbar i byggprocessens alla skeden - från projektering till förvaltning.  Med koncernens långa erfarenhet i ryggsäcken samt kompetent och erfaren personal i Sverige strävar vi efter att tillhandahålla bästa möjliga resultat. Lång erfarenhet på marknaden garanterar inte bara kvalitet på våra tjänster utan också stabilitet. Vi utför alla arbeten enligt de internationella ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18001:2007 kvalitetsstandarder.

Koncernen sysselsätter över 100 högkvalificerade arkitekter och mätningsingenjörer. Genom att ständigt följa med i mätningsteknikens utveckling kan vi bidra med innovativa lösningar. Vi samtalar gärna med våra kunder om att skräddarsy den bästa möjliga lösningen utifrån deras behov.